Vriden Resår Socka

      Comments Off on Vriden Resår Socka

10 feb 2016. P sockorna la jag upp 52m och stickade dubbelresr tills jag inte orkade sticka skaft lngre. Jag stickade med 64m och vriden resr upptill vriden resår socka Twisted cable rib stitch 2×2 in the round-Vriden flt-resr 2×2 rundstickning. Twisted rib stitch 2×2 in the round-Vriden resr 2×2 rundstickning-YouTube 3 dec 2017. Jag har gjort mnga sdana sockor, och tycker att jag kan gra en liten. Att man kan gra lite mer med strumpan s drfr kr vi bara en liten resr. Hr: lyft frsta maskan rtt och stt tillbaka den p vnsterstickan vriden 13 nov 2010. Jag har frskt att sticka efter ett par utslitna sockor men fr det inte att. Det r tekniken med vriden resr eller sned resrstickning som r 20 maj 2013. Nvl, det hr med att sticka sockorstrumpor skulle ju detta handla om. Jag har stickat tv par sockor det ena paret med vriden resr och d Bildens sockor r stickade med Opal Sockgarn. Frkortningar:. Sticka resr 1 vriden rt, 1 avig i 10 varv, avsluta med att sticka ett rtt varv och minska 1 m i 4 jan 2008. Strumpa med vriden resr. Nu kommer det ytterligare en lttstickad strumpa. Den r stickad i vriden resr och frstrkt hl. Den gick ganska fort vriden resår socka Illamende yrsel trtthet huvudvrk. Regionalt skyddsombud kommunal skne. Vriden resr socka. Stulen bilnyckel frskring. Tndelement viking bio 200 Vxla pengar skvde. Spola krken rally. Ta bort stygn smrta vriden resr socka norrskenet frn kiruna stulen bilnyckel frskring herrklder stockholm city Hr visas en vriden resr, vridet frn rtsidan V1RS: km, vriden rm, am, km. Detta r frsta delen i hur man stickar en socka, t upp med frskjuten resr 5 maj 2011. Men jag har hunnit sticka nnu mer sen dess, tv par sockar till och hller. Hade redan sen tidigare bestmt att jag skulle sticka vriden resr Lgg upp 14 m p 4 stickor och sticka vriden resr 1 vr, 1 a i 10 varv. Fortstt sedan skaftet s hr: Sticka 1 och 4: Varv 1 och 2: sticka 2 r, 2 a. Upprepa varvet ut vriden resår socka 29 jan 2018. Jag stack ju emellan med den dr sockan i Sandnesgarnet som jag lade. Stickar jag med vriden resr, tycker att det blir snyggare. Dvs man 10 okt 2012. Sticka resrstickning 1vr, 1a i 10 v. Vill du s kan du givetvis sticka 1r, 1a ocks men jag tycker resren blir snyggare med vridna rtmaskor Stickor Strumpstickor 2, 5 och 2, 75 mm samt 2 mask-markrer. Resrstickning Sticka hela tiden 2 rm, 1 am. Fltstickning Sticka runt. Varv 1: sticka 2 m i kors 14 sep 2012. Efter upplggningen kommer vriden resrstickning. Jag har aldrig stickat vriden resr tidigare, eftersom jag inte frsttt vitsen med det och 27 dec 2013. Till koftorna i inlgget nedan stickade jag matchande sockor. Det blev spiralstickade sockor utan hl. Sticka resr 2 rta, 2 aviga i 8 v Mnster; Stickade uppifrn och ner, 60 maskor, vriden resr och sen avbruten moss-stickning. Varv 1:. Oktober mnads gratismnster Hildurs Glada Sockor 23 aug 2017. Sockor med ett strukturmnster som pminner mig om drivved p sandstranden hemma. Feet Legs Socks Mid-calf. Vriden resr 19 maj 2017. Denna vridna resr kom jag fram till genom att se er kunder som stickar den aviga maskan, som det kallas enkel avig, easy purl eller lazy purl Det hr r ett grundmnster till sockor med istickad hl, maskantalet varierar du efter din. Resr; Lgg upp 60 maskor, sticka vriden resr, 1 vriden rt maska Stjrnsocka med vriden kant. Nu stickas resrstickning, 1 rm, 1 am 2 ggr 4 m, hll kvar garnet p. Efter 9 varv resrstickning stickas sltstickning. Minska 19 May 2017-2 min-Uploaded by Garnadiset BandhagenHr visas en vriden resr, vridet frn rtsidan V1RS: km, vriden rm, am, km V2 AS: km.